Referenties

Udinga Media

Froukje Marsman, oftewel Mevrouw de Vormgever, werkt al jaren naar volle tevredenheid als freelancer voor Udinga Media. Froukje werkt zelfstandig en is creatief in het bedenken en uitvoeren van diverse concepten. Van huisstijlen en brochures tot advertenties en posters: Bij Froukje is het in goede handen.

Annigje Udinga (Udinga Media)

Van Gelder Groep BV

Samenwerken met Mevrouw de Vormgeefster is geen straf! Froukje denkt met je mee, ontwerpt out of the box, of voert exact uit wat je wenst. Ze levert vakwerk, is precies en maakt een prima vertaalslag van boodschap naar ontwerp. Passend bij het communicatiemiddel zet ze het beste grafisch werk neer dat overkomt! Daarnaast is Froukje prettig in de omgang, flexibel en betrouwbaar.

Marlien Poll - Van den Berg (Van Gelder Groep bv - Afdeling communicatie)

De Tekstkenner - Snel en flexibel

Ik heb Mevrouw de Vormgever leren kennen toen ik werkte aan een opdracht van de gemeente en een vormgever binnen de gemeentegrenzen zocht. De ervaringen waren meteen prima. Froukje reageert snel op mails, ook buiten kantoortijden, en is flexibel. En minsten zo belangrijk: ze levert goed en mooi werk af. Sindsdien werken we regelmatig samen en daarover ben ik altijd tevreden. Mevrouw de Vormgever levert wat mij betreft een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Erik Driessen (De Tekstkenner)

Standplanner

Froukje heeft voor mij ondertussen een aantal opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Het prettige van onze samenwerking is dat zij makkelijk de lijn oppakt met hoe het uitgevoerd moet gaan worden. Op een gegeven moment stuur je het op en je krijgt het gewoon goed terug! Vooral belangrijk omdat zij er ook rekening mee blijft houden dat alles in de presentatie gelijk aan elkaar is en blijft. Kortom; een aanrader!

Dries van Kaam (Standplanner)